Agnes+Burträsk=Sant?

Måste ta mitt körkort snart, så idag har jag spenderat åtskilliga timmar åt att hitta den perfekta (lättaste) bilskolan. Och var fan hamnar jag? Burträsk! Denna håla ligger mellan Umeå och Skellefteå... Har aldrig varit så långt upp i landet ever! Men tydligen är denna bilskolan det säkraste kortet om man vill ta sitt körkort (fick förslag på att åka till Mexico och köpa ett, tack men nej tack...)

Har ringt körskolan och jag skulle kunna få börja i mitten av September, problemet är bara att ingen av min vänner kan hänga med... Antingen gå de i skolan eller så har de inte råd. Så frågan är: 
Pallar jag av att ensam spendera 2 veckor + några dagar i Burträsk?


Kommentarer
Postat av: NAdja

Är man van att vara i gbg så är det nog en jävla omställninge..ingen shopping och nattklubbar direkt *skrattar* men jag skulle nog tagit två veckors tristhet/springa på väggen för ett körkort faktiskt

2007-07-31 @ 18:36:51
URL: http://sweetladysoul.blogg.se
Postat av: Ingela

Coolt! Jag lovar dig, du kommer inte orka göra så mycket annat än att köra, plugga teori och sova och äta! :-) Man blir helt slut av en sån kurs. Jag åkte till Hedemora och gick en intensivkurs i 2 v. Klarade teori och uppkörningen på första försöket!

2007-07-31 @ 19:46:54
URL: http://pinglans.blogg.se
Postat av: Novaliv

Haha..den kan ju bli spännade men dom har nog internet så då klarar man sig skapligt..du får se det som mental träning =)

2007-07-31 @ 21:27:53
URL: http://novaliv.blogg.se
Postat av: Agnes

Nadja: Ja...det är ju lite så jag får tänka...
Ingela: Ja man blir nog så illa tvungen att fokusera...haha
Novaliv: Jag har inte riktigt fått klartecken på att de har internet....

2007-08-01 @ 08:52:39
URL: http://sweetsensations.blogg.se
Postat av: Linnea

Haha Burträsk!! ligger inte långt ifrån min hemort... och jag kan garantera att det är en håla utan dess like. Men ladda upp med allt du kan behöva och lås in dig på hotellrummet när du inte kör. För i Burträsk har dom typ Ica som är 5x5meter och sedan inget mera, typ. :)

2007-08-05 @ 17:23:17
URL: http://pingulicious.tjejsajten.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0