Schema

Jag tänker alltid att det kommer lösa sig, så för att vara säker på att vissa saker bockas av innan vi flyttar har jag planerat varje vecka fram tills den 19 Oktober.

Vecka
31-34 - Jobba.
35-36 - Intensivkurs för körkort.
37 - Resabort / en extra vecka på bilskolan (om det behövs)
38-42 - Läsa en kurs som jag vill ha med i mina betyg, inför collage.

Bilskolan i Burträsk dumpade jag hårt när jag upptäckte att jag antignen skulle kunna bo på wärdshuset för 695kr/ natten eller på en camingplats i en husvagn - Fat chance. Så nu är jag inskriven på Guld-Hedens bilskola istället, har många vänner som tagit sitt körkort där och om vissa av dem kunde få sitt körkort där, så kan jag nog också det...

Måste ha tag i chefen idag, han ringde mig igår när jag var påväg till sjukhuset så det var inte riktigt läge för mig att ta det snacket med honom då. Men som ni kan se själva kommer jag bara jobba i 3 veckor till...


Kommentarer
Postat av: Nadja

Jag tycker de är så spännande att ni ska flytta, det är lixom en dröm jag har men som aldrig kommer gå i uppfyllelse *ler* Ska du börja med att plugga i USA?

2007-08-02 @ 10:51:32
URL: http://sweetladysoul.blogg.se
Postat av: Maria

Måste bara tipsa om Körkortsspecialisten på Hedåsgatan, de har fått högsta betyg och är helt ok i pris. Ska själv ta mitt kort där i oktober ( bättre sent än aldrig).

2007-08-02 @ 11:10:30
URL: http://maria.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0